Pro

Ny pro på plass

Av: Torbjørn Johansen  |  Publisert: 6. mai 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Teaching Pro Torbjørn Johansen starter opp med protimer denne uken. Kurs og trening for medlemmer og gjester starter 13. mai.

Hei! 
 
Mitt navn er Torbjørn Johansen, og fremover vil jeg utøve instruksjon og coaching ved Groruddalen golfklubb, som en del av Joachim Lange Golf Academy. Under normale omstendigheter er jeg profesjonell golfspiller på heltid, men på grunn av den situasjonen som har oppstått med COVID-19 så har jeg blitt engasjert som pro her ved Groruddalen GK.
 
Som coach ønsker jeg å dele av mine erfaringer som tour-spiller, og ikke minst av mine generelle kunnskaper om golf. Jeg brenner for at alle skal ha det gøy med golf, og har erfaring med instruksjon av både nybegynnere og viderekomne spillere. Jeg tror på tilpasset instruksjon til hver enkelt person, slik at man kan jobbe med de forutsetningene og ut i fra det potensialet man har. Med enkle grep og økt forståelse om golfsvingen og spillet, vil man få jevnere prestasjoner og mer glede av golfen. Over årene har jeg tilegnet meg mye kompetanse innen for spillets ulike deler, og jeg kommer til å gjøre mitt ytterste for å gi deg en så lettfattelig og intuitiv tilnærming til dette fascinerende spillet. 
 
Min reise med golf startet i en alder av 8år, da prøvde jeg meg frem på rangen ved Mørk GK og i hagen hjemme, før jeg tok grønt kort som 12-åring. Siden den gang har jeg dedikert store deler av livet mitt til å bli best mulig i golf. I 2012 ble jeg rekruttert til å spille NCAA division 1 golf for Texas State University, og jeg tok samtidig en bachelorgrad i Communication Studies og Business Administration. I november 2015 ble jeg proff og mottok min første premiesjekk. Deretter gikk reisen mellom Europa og USA i noen år for videre treningsarbeid og turneringsspill. Siden 2016 har jeg hatt full kategori på Nordic Golf League. Mitt langsiktige mål er å spille på PGA Tour. 
 
Jeg ser frem til å bli kjent med dere! 

Protimer

Protimer er tilgjengelig for booking i golfbox. Les mer under om hvordan du booker en undervisning. 

30 min Protime kr390,-
60 min Protime kr750,-
60 min Protime for 2 personer kr850,-
120 min Banespill for opptil 4 personer kr1390,-

Treningstilbud Groruddalen GK 2020

Les mer om treningstilbudet her. 

Slik booker du Protime, kurs eller trening
 
Å booke trening er ikke så mye vanskeligere enn å booke en starttid.* 
 
1) Logg inn på din bruker i Golfbox.
2) I menyen til venstre finner du «leksjon». Trykk på «Gå til Trener» under informasjonsteksten.
3) Deretter velger du «Grorud Joachim Lange Golf Academy» i dropp-down menyen.
4) Velg «Torbjørn Johansen» ** 
5) Så velger du lengde på protime og dato. Deretter skal du få opp tilgjengeligheten på timer.
6) Velg ønsket time og bekreft med bestill.
 
*Synes du fortsatt at dette med Golfbox er komplisert kan du ringe meg på 47 61 02 84 og booke tid direkte med meg. 
 
**Ønsker du å booke fellestrening og kurs følger du stegene opp til punkt 4. Deretter kan du trykke på kurs eller kalender for å se de ulike kursene og treningen vi tilbyr. Trykk deg frem til ønsket kurs og bekreft med «meld på».

Veien Til Golf 2020 kurs

Informasjon om VTG kurs finner du her. 
 
For spørsmål eller mer informasjon ta gjerne kontakt med Torbjørn Johansen på epost (tsbj91@gmail.com) eller telefon 47 61 02 84.