Kurs

Gruppetrening 2020

Treningstilbud Groruddalen GK 2020
 
Alle klubbens kurs og treningstilbud ligger nå inne i Golfbox. Vi vil tilpasse treningsgruppene etter behov. Justeringer og modifiseringer kan komme. For mer informasjon og øvrige datoer, se kurs kalender i Golfbox. Les mer om hvordan du registrerer deg for trening, kurs og protimer under.
 
Dametrening – Fra den 18. mai tilbyr vi trening til alle som kan tenke seg dette. For damene finnes det to grupper inndelt etter handicap. Treningene består av seks ulike treninger på 1,5 time per gang. Treningene er åpne for medlemmer og ikke-medlemmer.
 
Herretrening – Fra den 18. mai tilbyr vi trening til herrer. Her har vi delt inn treningene i fire grupper basert på ferdighetsnivå. Treningene består av seks ulike treninger på 1,5 time per gang. Treningene er åpne for medlemmer og ikke-medlemmer.
 
Mixedtrening – Fra den 25. mai tilbyr vi en treningsgruppe som er rettet mot de som vil trene sammen som par. Denne gruppen har ikke noen inndeling etter handicap. Ta med deg din kone, mann, sønn, datter, tante eller onkel, og lær noe nytt i felleskap. Treningene består av seks ulike treninger på 1,5 time per gang. Treningene er åpne for medlemmer og ikke-medlemmer.
 
Seniortrening (nytt for året – golf og kaffe) – Fra 3. juni åpner vi for en trening som kommer på dagtid. I utgangspunktet ønsker vi å rette dette som et treningstilbud for senior-spillere, men hvis det er noen som har ønske om å delta på klubbens fellestreninger og ikke kan på kveldstid så kan vi tilrettelegge for dette. Treningen kommer til å vare ca. 1,5 time. Hvordan dette blir endelig strukturert kommer, men vi tenker å holde en høy sosial profil på treningen i et hyggelig læringsmiljø. Åpen for medlemmer og ikke-medlemmer. Det blir golf, kaffe og vaffel!
 
Juniortrening – Dette er allerede godt i gang med i samarbeid med Hauger og Hakadal GK. Her får du et bredt tilbud rettet mot ulike aldersgrupper og ambisjonsnivåer. Hovedvekten av treningene holdes på Hauger GK, to treninger vil være på Hakadal GK, og to vil være på Groruddalen GK. Barna får tilgang på felles ressurser, utstyr og kompetanse som finnes i disse tre klubbene. Den første av de to juniortreningene som holdes på Grorud er 9. juni. Les mer om juniortrening her.
 
Elitetrening – Det vil komme et mer spesifikt tilbud til de som er relevante for et evt. Lag-NM lag. I påvente av organisering så vil «Herretrening Gruppe 1» være det riktige treningstilbudet til de beste spillerne i klubben. Her vil du få gode pekepinner på hva du behøver for å utvikle ditt spill, samt øvelser og oppgaver du kan ta med deg på egentrening.  
 
Oppfølgingskurs for VTG deltakere – Fra 28. mai så holder vi oppfølgingskurs til de som nettopp var på Veien Til Golf-kurs. Dette gjør vi fordi vi ønsker å gi deg som fersk golfspiller en så bra start på reisen som mulig. På kurset vil vi repetere fundamentene innenfor de ulike delene av spillet, og sørge for at du utvikler gode vaner for videre fremgang. 

Slik booker du Protime, kurs eller trening
 
Å booke trening er ikke noe vanskeligere enn å booke en starttid.  
 
1) Logg inn på din bruker i Golfbox.
2) I menyen til venstre finner du «leksjon». Trykk på «Gå til Trener» under informasjonsteksten.
3) Deretter velger du «Grorud Joachim Lange Golf Academy» i dropp-down menyen.
4) Velg «Torbjørn Johansen». *
5) Så velger du lengde på protime og dato. Deretter skal du få opp tilgjengeligheten på timer.
6) Velg ønsket time og bekreft med «bestill».
 
*Ønsker du å booke fellestrening og kurs følger du stegene opp til punkt 4. Deretter kan du trykke på kurs eller kalender på menyvalget til høyre for å se de ulike kursene og treningen vi tilbyr. Trykk deg frem til ønsket kurs og bekreft med «meld på».
 
For spørsmål eller mer informasjon ta gjerne kontakt med Torbjørn Johansen på epost (pro@grorudgk.no) eller telefon 47 61 02 84.