Pro/kurs

Treningstilbud & kurs 2023!

Av: Torbjørn Johansen  |  Publisert: 28. mars 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Informasjon om treninger, kurs og protimer.

I år etablerer jeg Golf For Alle Akademiet her på klubben. Selv om det blir skapt en liten merkevare rundt treneraktivitetene, vil ikke tilbudet fremstå så altfor annerledes enn det som har vært holdt i min regi tidligere. Dog, er det jeg som nå står ansvarlig for alt av treninger, kurs og protimer fremover. 

Med dette ønsker jeg å sørge for en jevn kvalitet i alt vi gjør, og har valgt å engasjere to andre trenere også. Disse vil dere bli bedre kjent med utover sesongen. Simon Page vil holde mange av fellestreningene, juniortreninger & VTG-kurs. Han vil også være tilgjengelig for protimer på tidsbooking. Hanne Sofie Borgen vil gjøre det samme som Simon, men i en noe mindre skala og enn så lenge ikke tilby protimer. Selv vil jeg holde fellestreninger, juniortreninger, kurs og protimer etter tidsbooking. 

Onsdag blir den store treningsdagen!
-09.00-10.00/13.00-14.00 har vi et åpent tilbud rettet mot de som kan trene på morgen/tidlig ettermiddag. Se kalender for når treningen avholdes på aktuell uke.
-17.00-19.00 holder vi juniortrening. Dette er treninger tilrettelagt barn og ungdom til og med det året de fyller 19-år. Under fanen "om Juniorgruppen" kan du lese mer om dette. 
-19.00-20.00 har vi en åpen gruppe for treninger med ulike tema. Legg merke til at gruppene har ingen inndeling etter ferdighet eller kjønn. Det er plass til 15 deltakere pr gruppe.
-20.00-21.00 har vi igjen en åpen trening, hvor det som står over også gjelder her. 

Kursprogram Veien til golf/nybegynner-kurs finner du her. 

Ønsker du kurs, treninger eller kick-off for din bedrift? Du finner kontaktinformasjon her. 

Fellestreninger og protimer booker du som tidligere i Golfbox/ProPlanner. Du kan melde deg på de fleste treningene 60 dager i forkant. Hvis du ikke kan delta husk å meld deg av, da det kan være andre som ønsker din plass. Jeg er tilgjengelig igjen for protimer fom. 16. april. 

Velkommen til en ny golfsesong! 

Torbjørn Johansen 

pro@grorudgk.no
47610284