Pro/kurs

Nybegynnerkurs - Veien til golf

Hva er et Veien til golf-kurs? 
-VTG er et grunnkurs for alle som ønsker å starte med golf.
-Etter gjennomføring av VTG vil du bli godkjent for nasjonal spillerett. Det betyr at du kan melde deg inn i hvilken som helst golfklubb i Norge, og deretter kan du offisielt begynne å spille golf på alle baner i Norge (og i utlandet). 

Hva består et Veien til golf-kurs av?
Del 1.
Teoridelen, gjennomføres hjemme via en e-læringsmodul, gjerne i forkant av kurset. Her finner du en link til NGFs E-læringsmodul.
Del 2.
Den praktiske delen, som gir en innføring til de grunnleggende ferdighetene, gjennomføres i gruppe sammen med en trener.
Del 3. Banespill med en ledsager (en "golf-venn", trener eller fadder) over 18 hull. Les om veien vider her.

Fullføring
-Når hver av delene over er gjennomført, har du bestått "Veien til golf". Det er ingen krav for å få kurset godkjent, men det er fint å forstå at 1) sikkerhet, 2) banepleie og 3) spilletempo er det essensielle å fokusere på i starten. Teknikk, utstyr og golfens øvrige regler lærer du underveis. 

 Påmelding
-I kalenderen under finner du oversikt over våre kurs. 
-Ved å trykke på "tittelen" på kurset eller "påmelding", vil du få opp skjema for registrering.
-Merk! De fleste kurs er dagskurs på 5. timer, men noen helger innholder kurs som går over lørdag & søndag fra 14.30-17.00. Dette er presisert i tittelen på hvert enkelt kurs også. 

Priser April-Oktober 2023

-Voksen: kr1595,-
-Ungdom 16-19år: kr1295,-
-Barn 10-15år: kr995,-
-Deltaker registrering og betaling av kursavgift gjøres i klubbens butikk ved oppmøte.

Priser i Portugal Desember 2023 - Mars 2024
-Alle aldre kr6995,-
-Les her for mer informasjon.

Medlemskap
-Alle som deltar på VTG hos oss får et spesial-tilbud på medlemskap. Ta kontakt med administrasjonen i klubben på post@grorudgk.no for mer informasjon, samt gjeldende priser. 

Vilkår
-Pga. planlegging og forutsigbarhet er påmelding bindende. Skulle noe komme i veien, gir du bare beskjed og så flytter vi deg til et nytt kurs som passer deg bedre. 
-Vi påberoper oss retten til å kansellere kurs med for få deltagere.
-Vi prøver å gjøre vårt beste for å følge de gjeldende regler for GDPR og personvern. Vi vil ikke utlevere/selge din kontaktinformasjon til en tredjepart. Den kontaktinformasjonen du oppgir ved påmelding vil bli brukt til å kommunisere med deg i forkant og etterkant av kurs, samt at det kan i etterkant komme 1-3 e-poster med relevant informasjon og tilbud fra klubben til deg som ny golfspiller. 
 
Velkommen

 

Startdato TidNavnPlasserLedigPåmelding
februar
lørdag3. 0900 - 1500NYHET! Veien til golf-kurs i Portugal (trener: Torbjørn)1616Påmelding
mars
lørdag16. 0900 - 1500NYHET! Veien til golf-kurs i Portugal (trener: Torbjørn)1616Påmelding