Pro/kurs

Nybegynnerkurs 2021 (Veien til golf)

VTG er et kurs for alle som ønsker å starte med golf og holdes over helgene under (både lørdag og søndag, da lærer man best).
For å bli medlem av en klubb i Norge, og dermed kunne spille på en golfbane, må du ha bestått dette kurset.
VTG-kurset må følge retningslinjene satt opp av Norges Golfforbund, og ledes av en godkjent trener.
Du mottar et diplom etter kurset, som bekrefter at VTG er gjennomført.

Pris:
Voksen: 1495,-
Barn under 16 år: 995,-

Vi ønsker deg velkommen som medlem her på Grorud!
Alle VTG-deltagere vil få et spesialtilbud på medlemskap her på Groruddalen GK.

Oppfølgingskurs:
Vi ønsker at du får best mulig start på din golfkarriere.
Derfor arrangerer vi et gratis oppfølgingskurs som du kan melde deg på.
Her kan du jobbe deg gjennom flere av golfens utfordringer og møte nye golfvenner.
Blir du medlem Aktiv medlem med full spillerett her på Groruddalen får du ytterligere tilgang til gratis treninger, evt som Greenfee medlem får du treningstilbud til 100,- pr pers per gang. For ikke medlemmer koster det 200,- pr pers pr gang.

Påmelding:
Under ser du oversikt over alle våre VTG-kurs. Alle kursene går over lørdag og søndag.
Trykk på linken (navnet på kurset) for å melde deg på.
Påmelding er bindene og betales i shoppen ved oppmøte første kursdag.
Vi påberoper oss retten til å kansellere kurs med for få deltagere.

Kurset vil bestå av to deler;
En teoridel som dere selv kan gjøre hjemme i fred og ro. Det tar ca 45 min å gjennomføre.
Del to er selve kurset som går over lørdag og søndag på datoene under.

En informasjonsemail sendes ut til deltakere onsdagen før kursstart. Deltakere kan låne køller og trenger ikke noe eget utstyr, bortsett fra kanskje en handske og noen baller.

VTG kurs privat eller i mindre grupper:
Kurs kan organiseres individuelt eller i mindre grupper dersom datoer ikke passer (prisen justeres). Dersom du trenger mer informasjon ta kontakt med  Torbjørn Johansen på e-post: tsbj91@gmail.com

Startdato NavnPlasserLedigPåmelding
september