Pro

Ny Pro hos oss på Grorud

Av: Thomas Lund  |  Publisert: 12. april 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Teaching pro Thomas Lund starter opp med protimer denne uken. Kurs og trening for medlemmer og gjester ligger nå ute. Meld dere på nå.

Thomas Lund er ny pro hos oss på Grorud golfklubb! Thomas har flere års erfaring som golftrener fra klubber som Haga, Grønmo og Onsøy golfklubb.
Tidsbooking er allerede åpen så det er bare å booke i golfbox og kickstarte golfsesongen 2021.

 

Protimer og Treningstilbud 2021

Thomas Lund er nå engasjert til å stå for det sportslige innholdet i Groruddalen GK. Les mer om Thomas på hjemmesiden under pro.

Du kan booke timer og kurs med din Golfbox bruker her.

Protimer

Booking av Protimer er nå tilgjengelig i Golfbox. Les mer om hvordan du booker time under.  

25 min Protime kr450,-
50 min Protime kr850,-
50 min Protime for 2 personer kr890,-
120 min Banespill for opptil 4 personer kr1500,-

Slik booker du Protime, kurs eller trening

 Å booke trening eller protime er ikke så mye vanskeligere enn å booke en starttid.  

1) Logg inn på din bruker i Golfbox.

2) I menyen til venstre finner du «leksjon». Trykk på «Gå til Trener» under informasjonsteksten.

3) Deretter velger du «Grorud Joachim Lange Golf Academy» i dropp-down menyen.

4) Velg «Thomas Lund» *

5) Så velger du lengde på protime og dato. Deretter skal du få opp tilgjengeligheten på timer.

6) Velg ønsket time og bekreft med «bestill».

*Ønsker du å booke fellestrening og kurs følger du stegene opp til punkt 4. Deretter kan du trykke på kurs eller kalender for å se de ulike kursene og treningen vi tilbyr. Trykk deg frem til ønsket kurs og bekreft med «meld på».
 
For spørsmål eller mer informasjon ta gjerne kontakt med Thomas Lund på epost (Thomas@tlgolf.no) eller på telefon 90642403

Alle klubbens kurs og treningstilbud ligger nå inne i Golfbox. Vi vil tilpasse treningsgruppene etter behov. Informasjonen under hvert av kursene vil bli forbedret etter hvert. Les mer om hvordan du registrerer deg for trening, kurs og protimer under.

 

Dametrening – årets dameteninger har oppstart 19 og 26 April. meld dere på i golfbox.

For damene finnes det to grupper inndelt etter handicap. Treningene består av ulike temaer på 1,5 time per gang. Treningene er åpne for medlemmer og ikke-medlemmer.

Herretrening – årets herretreninger begynner 19 og 26 April, meld dere på i golfbox.

Her har vi delt inn treningene i fire grupper basert på HCP. Treningene består av ulike temaer på 1,5 time per gang. Treningene er åpne for medlemmer og ikke-medlemmer.

Mixedtrening – årets treninger ligger i golfbox, oppstart 5. Mai.

Vi tilbyr en treningsgruppe som er rettet mot de som vil trene sammen som par. Denne gruppen har ikke noen inndeling etter handicap. Ta med deg din kone, mann, sønn, datter, tante eller onkel, og lær noe nytt i felleskap. Treningene består av ulike temaer på 1,5 time per gang. Treningene er åpne for medlemmer og ikke-medlemmer.

Formiddagstrening (golf og kaffe) årets formiddagstreninger vil ha oppstart 21. april kl11. meld dere på i golfbox.

– Dette er trening som kommer på dagtid. I utgangspunktet ønsker vi å rette dette som et treningstilbud for senior-spillere, men hvis det er noen som har ønske om å delta på klubbens formiddagstrening så vil du være velkommen. Treningen kommer til å vare ca. 1,5 time. 

Vi tenker å holde en høy sosial profil på treningen i et hyggelig læringsmiljø. Åpen for medlemmer og ikke-medlemmer. Det blir golf, kaffe og vaffel!

Oppfølgingskurs-for VTG deltakere –årets føre oppfølgingkurs vil være 5. Mai.

 Vi holder oppfølgingskurs til de om nettopp var på Veien Til Golf-kurs. Dette gjør vi fordi vi ønsker å gi deg som fersk golfspiller en så bra start på reisen som mulig. På kurset vil vi repetere fundamentene innenfor de ulike delene av spillet, og sørge for at du utvikler gode vaner for videre fremgang. 

For spørsmål eller mer informasjon ta gjerne kontakt med Thomas Lund på epost (Thomas@tlgolf.no) eller på telefon 90642403
 
Velkommen!