Junior - Juniortrening

Barne- og ungdomssatsning 2023

Av: Torbjørn Johansen  |  Publisert: 7. desember 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi ønsker flere barn- og ungdom velkommen til golfen!

I høst økte vi innsatsen, og la ned mer tid og ressurser på trening rettet mot barn og ungdom. Det ga respons og motivasjon til videre arbeid. Under finner dere litt informasjon om ambisjonene til Groruddalen GK vedrørende Juniorgruppen.

Løft
Til året ønsker klubben å øke fokuset på barn- og ungdom. Vi ønsker at flere barn og ungdommer fra klubbens nærområder får opp øynene for golf. Målet er en blomstrende juniorgruppe med masse liv og engasjement. På våre hjemmesider finner du allerede informasjon om det kommende årets treninger, påmelding til dem, Veien til golf for barn, med mer.   

Leder for Juniorgruppen 
I forbindelse med en økt satsning på barn- og ungdom ønsker vi en foresatt som kunne tenkt seg å være en del av utviklingen. Vi kommer til å behøve hjelp med informasjon, enkel logistikk, arrangementer, samt gode ideer. 

Vintertrening 
Julen nærmer seg med stormskritt, og vi tar en liten pause fra treningstilbudet i den forbindelse. Siste trening i 2022 holdes av Henrik og Torbjørn 18.00-20.00 på klubbens simulatorer den 14. desember (ta kontakt med Henrik Wang pr SMS for påmelding 959 03 890. Maks antall deltakere er 10 stk pga kapasitet på simulator). Henrik starter opp med treninger på nyåret onsdag den 11. januar 18.00-20.00 (uke 2).

Har du spørsmål, innspill eller ønsker engasjementet som leder i juniorgruppen så kan du ta kontakt med Torbjørn på pro@grorudgk.no (sett gjerne styreleder Pål Østlie styreleder@grorudgk.no på kopi). 

Styret i Groruddalen GK & Torbjørn Johansen