Pro/kurs

Bakgrunn Thomas Lund

Thomas Lund

Jeg har tidligere spilt profesjonelt, før jeg gikk over i trenerrollen og har en bred erfaring med spillere fra både klubb-nivå og tour-spillere.

Jeg har tidligere jobbet på Haga, Onsøy og Grønmo. De siste årene har jeg jobbet med eiendomsutvikling/forvaltning. Jeg har en bachelor i økonomi og har studert i Sverige under PGA of Sweden.

Som coach ønsker jeg å dele av mine erfaringer som spiller og coach og ikke minst av mine generelle golfkunnskaper.

For meg er det viktig at alle kan få oppleve gleden av å spille golf, uansett ferdighetsnivå og målsetning. Golf er en idrett for alle, store som små.

For meg er det viktig at alle skal ha det gøy samtidig som de kan utvikle seg som golfspillere! Jeg har erfaring med instruksjon av både nybegynnere, viderekomne og elitespillere. Med enkle grep og økt forståelse om golfsvingen og spillet, vil man få jevnere prestasjoner og mer glede av golfen, derfor tilpasser instruksjonen til hver enkelt person, slik at man kan jobbe med de forutsetningene og det potensialet hver enkelt spiller har. økt forståelse og kunnskap om eget golfspill, vil man få bedre prestasjoner og mer glede av golfen.

Klikk er for mer informasjon om om protimer

For spørsmål eller mer informasjon ta gjerne kontakt med Thomas Lund på epost (Thomas@tlgolf.no) eller på telefon 90642403

Velkommen!