Pro/kurs

Aqeel og Inkludering Norge

Groruddalen GK har fått et samarbeid med sosial entreprenør Inkludering Norge. Leder på Inkludering Norge heter Chaudhry Aqeel Shafqat som er utdannet Trener 3/PGA Coach på vegne av Norges Golfforbund på Høyskolen Innlandet Elverum. Han er godkjent golfdommer for Norges Golfforbund og har fullført greenkeeper grunnutdanning 2021. Aqeel utdanner seg også som personlig trener, kostholdsveileder og tar coaching utdannelsen fra AFPT.

Inkludering Norge tar i bruk golfsporten som kulturell brobygger for å gi hundrevis  av mennesker med innvandrerbakgrunn en vei inn i det norske samfunnet. Resultatet er mindre offentlige utgifter, mer mangfold i arbeidslivet og mer interkulturell toleranse i samfunnet.
 
I den frivillige organisasjonen Inkludering Norge bruker vi praktisk læring gjennom golf som kulturell brobygging for å lære våre deltakere om norsk kultur, kulturelle koder og hvordan bidra i sosiale settinger. Slik forenkler vi veien inn i det norske samfunnet for mennesker med innvandrerbakgrunn, skaper felleskap og gjør mennesker sterkere sammen.
 
Ved å kjøpe protimer fra Inkludering Norge/Aqeel blir du ikke bare god i golf, du støtter også at Inkludering Norge skaper en trygg arena hvor mennesker med flerkulturell bakgrunn får lære seg de norske kulturelle kodene – slik at de kan bidra i det sosiale med sin egen bakgrunn.
 
Se nettsiden og videoer til Inkludering Norge under.
 
https://www.inkluderingnorge.no/