Pro/kurs

Gruppetrening

Alle klubbens kurs og treningstilbud ligger nå inne i Golfbox. Vi vil tilpasse treningsgruppene etter behov. Informasjonen under hvert av kursene vil bli forbedret etter hvert. Les mer om hvordan du registrerer deg for trening, kurs og protimer under.

Dametrening – årets dameteninger har oppstart 19 og 26 April. meld dere på i golfbox.
For damene finnes det to grupper inndelt etter handicap. Treningene består av ulike temaer på 1,5 time per gang. Treningene er åpne for medlemmer og ikke-medlemmer.

Herretrening – årets herretreninger begynner 19 og 26 April, meld dere på i golfbox.
Her har vi delt inn treningene i fire grupper basert på HCP. Treningene består av ulike temaer på 1,5 time per gang. Treningene er åpne for medlemmer og ikke-medlemmer.

Mixedtrening – årets treninger ligger i golfbox, oppstart 5. Mai.
Vi tilbyr en treningsgruppe som er rettet mot de som vil trene sammen som par. Denne gruppen har ikke noen inndeling etter handicap. Ta med deg din kone, mann, sønn, datter, tante eller onkel, og lær noe nytt i felleskap. Treningene består av ulike temaer på 1,5 time per gang. Treningene er åpne for medlemmer og ikke-medlemmer.

Formiddagstrening (golf og kaffe) årets formiddagstreninger vil ha oppstart 21. april kl11. meld dere på i golfbox.
– Dette er trening som kommer på dagtid. I utgangspunktet ønsker vi å rette dette som et treningstilbud for senior-spillere, men hvis det er noen som har ønske om å delta på klubbens formiddagstrening så vil du være velkommen. Treningen kommer til å vare ca. 1,5 time.
Vi tenker å holde en høy sosial profil på treningen i et hyggelig læringsmiljø. Åpen for medlemmer og ikke-medlemmer. Det blir golf, kaffe og vaffel!

Oppfølgingskurs for VTG deltakere –årets første oppfølgingkurs vil være 5. Mai.
 Vi holder oppfølgingskurs til de om nettopp var på Veien Til Golf-kurs. Dette gjør vi fordi vi ønsker å gi deg som fersk golfspiller en så bra start på reisen som mulig. På kurset vil vi repetere fundamentene innenfor de ulike delene av spillet, og sørge for at du utvikler gode vaner for videre fremgang.

For spørsmål eller mer informasjon ta gjerne kontakt med Thomas Lund på epost (Thomas@tlgolf.no) eller på telefon 90642403