Pro/kurs

Gruppetrening

Datoer og påmelding kommer i golfbox!

Treningene er åpne for medlemmer og ikke-medlemmer:
-Alle aktive medlemmer har gratis treninger.
-Pris for greenfee-medlemmer er 100,- og ikke-medlemmer 200,-.

Dametrening – Vi tilbyr trening i to grupper etter hcp. som holdes på mandager etter oppsett i golfbox.Treningene består av ulike temaer på 1,5 time per gang.

Herretrening – Vi tilbyr trening i tre grupper etter hcp. som holdes på mandager etter oppsett i golfbox.Treningene består av ulike temaer på 1,5 time per gang.

Mixedtrening – Vi tilbyr en treningsgruppe som er rettet mot de som vil trene sammen som par. Denne gruppen har ikke noen inndeling etter handicap. Ta med deg din kone, mann, sønn, datter, tante eller onkel, og lær noe nytt i felleskap.Disse treningene vil forgå på onsdager. Treningene består av ulike temaer på 1,5 time per gang.

Formiddagstrening (golf og kaffe) – Dette er trening for de som ønsker dette på dagtid. Treningene vil holdes på onsdag formiddag etter oppsett i golfbox. I utgangspunktet ønsker vi å rette dette som et treningstilbud for klubbens senior-spillere, men den er selvsakt åpen for andre som måtte ønske å delta også. Det blir en trening med sosial profil, i et hyggelig læringsmiljø. Det blir golf, kaffe og vaffel!
Treningene består av ulike temaer på 1,5 time per gang.

Oppfølgingskurs for VTG deltakere – Vi holder oppfølgingskurs til de om nettopp var på Veien Til Golf-kurs. Dette gjør vi fordi vi ønsker å gi deg som fersk golfspiller en så bra start på reisen som mulig. På kurset vil vi repetere fundamentene innenfor de ulike delene av spillet, og sørge for at du utvikler gode vaner for videre fremgang.