Junior - Juniortrening

Om Juniorgruppen

Informasjonsmøte om barne- og ungdomssatsningen 2024


Juniortrening 
Dette er golftreninger & aktiviteter tilrettelagt for barn og ungdom opp til 19 år. Treningene er gratis for medlemmer av Groruddalen golfklubb. Er ikke ditt barn medlem? Les under om lokal og nasjonal spillerett (Veien til golf) og lær mer om hvordan ditt barn kan enklere komme i gang og starte med golf!
Aldersfordeling 
Gruppe 1 - opp til 9år
Gruppe 2 - 10-13år
Gruppe 3 - 14 år og opp til 19år

Treningstider & datoer
-Juniortrening (barn og ungdom t.o.m 19år) på mandager og onsdager. Påmelding via Spond. Ta kontakt med undertegnede for mer informasjon. epost: pro@grorudgk.noAlle treninger holdes på onsdager. Du finner tider og datooversikt under.

Gruppe 1 & 2 17.00-18.00
Gruppe 3 18.00-19.00


Veien til golf for barn - Lokal & nasjonal spillerett 

Som et alternativ til et ordinært VTG-kurs så kan ditt barn eller ungdom opp til 19år, få lokal eller nasjonal spillrett (VTG) igjennom deltakelse på trening.

De yngste - For de yngste legger vi opp for et løp hvor de kan igjennom trening oppnå lokal spillerett. Dette betyr at de kan få spille golf ute på Groruddalen GKs bane så fremt de har med seg en foresatt. De foresatte må ikke selv spille, men de må gjennomføre teoridelen i sammen med sitt barn. Dette for å ivareta sikkerhet, banepleie og spilletempo. Med moding over tid kan barnet bli godkjent for Veien til golf, og få nasjonal spillerett.  

De noe eldre - For de som er noe eldre, eller fremviser tilstrekkelig mengde modenhet i form av at de kan spille helt på egenhånd, vil de kunne få godkjent "Veien til golf" igjennom trening. Norges Golfforbund har satt en webbasert teoridel, 5 timer trening på grunnleggende ferdigheter og 4 timer med banespill, som krav for å få godkjent VTG og dermed nasjonal spillerett. Med nasjonal spillerett kan du spille golf i hele Norge, og ute i den store verden! Eller de kan starte med lokal spillerett, og gradere til nasjonal spillerett (VTG) ved en senere anledning. 

Du kan lese mer om VTG her.

Påmelding
For påmelding send navnet på ditt barn, navn og kontaktinformasjon til foresatt til junior@grorudgk.no. Deretter vil dere bli lagt inn i Spond, hvor informasjon om treninger og aktiviteter kommer igjennom sesongen.

Du kan lese mer om Spond her.

Våre trenere og aktivitetsledere: 
Torbjørn - 47610284
Hanne Sofie Borgen 40631045

Juniorleder
Tore Hov - 47462865

Har du spørsmål ta kontakt med Torbjørn på pro@grorudgk.no

Velkommen